Work management tool

Ben je op zoek naar de perfecte work management tool voor jouw organisatie? Smart4B heeft het antwoord voor je. De software van Smartsheet biedt wat je nodig hebt om alles wat er binnen je organisatie gebeurt goed te kunnen managen. We willen natuurlijk dat de software optimaal met de andere systemen communiceert waar je mee werkt. Wij bouwen de koppelingen die hiervoor nodig zijn. We stemmen de software graag zo specifiek mogelijk af op jouw behoeften.

Heb je een functionaliteit nodig die het standaard pakket niet biedt? Dan bouwen we deze, zodat alles perfect aansluit op je wensen. Met dit maatwerk weet je zeker dat je straks werkt met een work management tool waar je echt iets aan hebt. Binnen de Benelux is Smart4B is de enige Platinum partner van Smartsheet. Wij leveren consultancy, de benodigde licenties en we implementeren de software. Daarna zorgen we ervoor dat iedereen met de software leert werken. Dit doen we middels het geven van workshops.

Work management tool

Het nut van Smartsheet als work management tool

Wanneer je deze software als work management tool in gebruik neemt, ga je ervaren dat je meer grip krijgt op alles wat er binnen je organisatie gebeurt. Je hebt je processen, workflows en projecten beter in de hand. Smartsheet is een dynamisch werkplatform dat iedereen in staat stelt om processen te structureren, locaties en afdeling met elkaar te verbinden, te plannen, te managen, te automatiseren en te rapporteren. Dit doe je allemaal vanaf één portaal voor je hele bedrijf. Je kunt dus enorm veel tijd, werk en daarmee ook kosten besparen.

Resultaat: de effectiviteit van je organisatie neemt aanzienlijk toe. Bovendien is het een zeer flexibel platform. Het doet er niet toe of je 5 of 50.000 mensen in dienst hebt, de software schaalt gewoon met je mee.

Functionaliteiten van de work management tool

De software van Smartsheet biedt veel mogelijkheden en toepassingen. Onderstaand vind je hiervan enkele voorbeelden.

  • Met de work management tool heb je realtime inzicht in de status van alle lopende projecten. Je ziet dus in één oogopslag wat de status is van de planning, het budget, de resources en de taken. Op deze manier kun je veel sneller besluiten nemen en daarnaar handelen.
  • Het is heel eenvoudig om je workflows in te richten. Triggers en notificaties kunnen naar wens worden ingesteld.
  • Informatie kan voor alle belanghebbenden eenvoudig inzichtelijk worden gemaakt. Zo houd je iedereen op de hoogte.
  • Je kunt taken en afspraken vastleggen inclusief tijdspad en taakaansturing. Dit maakt een einde aan de ongestructureerde communicatie via te veel verschillende kanalen.
  • Applicaties waar je al mee werkt hoef je niet te vervangen. Wij bouwen koppelingen waarmee we verbindingen leggen tussen Smartsheet en de applicaties waar je al mee werkt.
  • We beschikken over veelgevraagde add-ons die de gebruikerservaring nog beter kunnen maken.
Smartsheet als work management tool

Contact met Smart4B

Smart4B is actief in alle markten, zoals de maakindustrie, het onderwijs, het MKB en de cultuursector. We helpen je graag met de implementatie en het gebruik van Smartsheet als work management tool. Voordat het zover is, gaan we samen om tafel om te inventariseren welke wensen en behoeften er zijn. Op basis daarvan bepalen we hoe we de software binnen jouw organisatie het beste in kunnen zetten als work management tool.

Wil je graag weten hoe je Smartsheet kan inzetten binnen jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze consultants voorzien je graag van advies. Ook als je andere vragen hebt, stel ze gerust.