Smartsheet add-ons

In de basis kent de software van Smartsheet al heel veel mogelijkheden. Toch zijn deze niet altijd toereikend. Met de add-ons van Smart4B kun je de mogelijkheden van de software nog verder uitbreiden, zodat de software helemaal voldoet aan de wensen en behoeften binnen jouw organisatie.

Diverse add-ons

We nemen je graag mee in een aantal van deze add-ons. Heb jij specifieke wensen? Dan gaan we, nadat we die geïnventariseerd hebben, graag voor je aan de slag met een nieuwe add-on.

Add-on voor social distancing

Na de uitbraak van het coronavirus kregen we te maken met social distancing. Voor bedrijven is het soms lastig om hiermee om te gaan. Daarom hebben wij een boekingssysteem gecreëerd voor bedrijven waar de ruimte beperkt is. Met dit systeem kunnen medewerkers een werkplek reserveren. Op deze manier zijn er nooit te veel mensen aanwezig zijn en er dus eenvoudig rekening gehouden kan worden met de verplichtingen omtrent social distancing.

Add-on Smartsheet

Automatische dropdown updater

Met de add-on genaamd ‘Automatic Dropdown Flows’ kunnen dropdowns in Smartsheet automatisch gesynchroniseerd worden voor meerdere sheets. Je hoeft dus niet steeds alle sheets af om aanpassingen te doen. Dit kan veel tijd besparen.

Full search functie voor je rapporten

Deze add-on stelt je in staat om je bestaande Smartsheet rapporten te doorzoeken en sorteren. Zo vind je altijd eenvoudig en snel de informatie waar je naar op zoek bent.

Inzicht in beschikbaarheid

‘Advanced Resource Management Reporting’ geeft in één oogopslag weer hoeveel tijd er nog beschikbaar is. Dit kan zijn voor een heel team, maar ook voor alle medewerkers apart. Je ziet dus gelijk of je iemand nog kunt inzetten voor extra taken, maar ook of iemand te veel taken heeft.

Rapportage van gebeurtenissen

Met ‘Event reporting’ heb je altijd inzicht in wie welke taak heeft uitgevoerd, maar ook wanneer ze dat hebben gedaan. Het geeft je inzicht in alles wat er gebeurt en zo kun je de voortgang eenvoudig in de gaten houden.

Terugkerende taken

Deze add-on geeft je de mogelijkheid om meetings op reguliere tijden te laten terugkomen in je planning. Bijvoorbeeld het wekelijkse overleg met het hele team.

Event raporting

Contact over Smartsheet add-ons

Nieuwsgierig geworden? Naast deze add-ons mochten we ook een aantal specifieke add-ons realiseren voor onze klanten. Als u hierover meer wilt weten, aarzel dan niet om contact op te nemen. We nemen u er graag in mee. Heeft u vragen? Neem ook dan gerust contact op.