Worden er in jouw bedrijf op dagelijkse basis veel etiketten geprint? Dan zou het toch ontzettend fijn zijn als je zeker weet dat altijd de juiste informatie op de etiketten geprint wordt? Met Loftware software (voorheen Nicelabel genaamd) is dit mogelijk. Smart4B is reseller van deze software. Wij leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn, hoe Loftware werkt en wat de grootste voordelen zijn.

  • Gemakkelijk zelf je etiketten opmaken
  • Altijd de juiste informatie op al je etiketten
  • Just-in-time printing, dus geen verspilling

De juiste informatie op al je etiketten

Met de labelprinting software van Loftware kan je zelf de opmaak van al je etiketten verzorgen. De software is ideaal voor bedrijven in de maakindustrie. Je stelt zelf op een eenvoudige manier in welke informatie op welk etiket moet komen. Daarnaast is het mogelijk om een track & trace toe te voegen aan de etiketten. Als je de etiketten eenmaal hebt opgemaakt, kun je vervolgens met de Loftware software de printer(s) aansturen. De software communiceert met je database. Dit zorgt ervoor dat je erop kunt rekenen dat altijd de juiste informatie op al je etiketten komt te staan. Als tip willen we je meegeven om gebruik te maken van just-in-time printing. Hiermee weet je dat je alleen print wat ook daadwerkelijk nodig is. Het voordeel van just-in-time printing ten opzichte van vooraf printen is dus dat je verspilling tegengaat.

NiceLabel software

De mogelijkheden van Loftware software

Loftware biedt diverse mogelijkheden door diverse varianten van hun software aan te bieden. Er zijn er namelijk een aantal Designer, Desktop Solutions en Label Management System. Met de Label Cloud heb je bovendien alles ook beschikbaar in de cloud. Je kunt dus altijd overal bij. Er is sinds kort ook een Loftware Cloud Designer beschikbaar om hiermee kleine tot middelgrote bedrijven of je groeiende bedrijf veilig etiketten te ontwerpen en te printen.

Designer

Om met de Designer software te werken, hoef je niet over veel technische kennis te beschikken. De omgeving waarin je werkt lijkt veel op Microsoft Word. De Designer bevat alle opties die je nodig hebt om een etiket te ontwerpen: tekst, afbeeldingen, lijnen, kaders, streepjescodes en RFID. Hierdoor kan iedereen snel professionele labels ontwerpen. Daarnaast kun je elk type lineaire of 2D-barcode toevoegen aan je etiketten, zoals GS1-128, DataMatrix, QR-code of één van 70 andere mogelijkheden. En door de automatische updates van de software werk je altijd volgens de laatste wettelijke richtlijnen, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Desktop Solutions

Met de Desktop Solutions software kun je je labelproces stroomlijnen en de afdrukproductiviteit verbeteren. Dit brengt met zich mee dat je kosten bespaart. Daarnaast kan je de software integreren met bestaande applicaties en de afdrukinterface aanpassen aan de gebruiker en de processen. Fouten kun je hierdoor tot een minimum beperken.

De ontwerp omgeving van Loftware Desktop Solutions is eenvoudig ingericht. Ook als je niet ervaren bent kun je ermee werken zonder getraind te hoeven worden. Je personaliseert je handmatige afdrukoplossing in slechts enkele minuten, zonder dat codering bij komt kijken. Daarnaast kun je afdrukken vanuit bestaande bedrijfstoepassingen integreren en automatiseren. Samen met jou kijken we hoe we dit optimaal in kunnen richten.

Label Management System

In de NiceLabel Management System software komt alles samen. Het bevat alle functies die Loftware Designer en Loftware Desktop Solutions ook bevatten. De software is daarnaast schaalbaar van 5 tot duizenden gebruikers en kan uitgebreid worden naar externe locaties, leveranciers of contractfabrikanten.
Vanuit een gecentraliseerd documentbeheersysteem kun je de labels ontwerpen, beoordelen, goedkeuren en beheren. Met webprinten kunnen alle handmatige afdruktoepassingen centraal worden geïmplementeerd en met één klik zowel binnen als buiten je bedrijf worden geschaald.

Contact met Smart4B over Loftware software

Ben je benieuwd geworden naar de Loftware software? Bij Smart4B kun je rechtstreeks de licenties voor de pakketten van Loftware aanschaffen. Als je het fijn vindt installeren we de software graag voor je. Wil je het liefst helemaal ontzorgd worden? Ook dat is mogelijk. Met het het all-in pakket verzorgen we niet alleen de licenties en de implementatie van de Loftware software, maar we richten ook alles in op basis van op jouw wensen en behoeften. Smart4B is expert in het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Wij leveren maatwerk oplossingen met Loftware . Dit doen we vooral binnen de maakindustrie, maar ook voor andere markten, zoals het onderwijs, het MKB, de overheid en de financiële dienstverlening. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op. Wij staan klaar om ze te beantwoorden.