Procesmanagement software

Ben je op zoek naar geschikte procesmanagement software voor je organisatie? Dan is het belangrijk om je goed in de mogelijkheden te verdiepen en advies in te winnen voor je een keuze maakt. Klop daarvoor gerust aan bij Smart4B! Wij zijn gespecialiseerd in procesverbetering. Sinds onze oprichting in 2006 hebben we meer dan 300 projecten mogen uitvoeren bij uiteenlopende organisaties. Ook voor jou gaan we graag aan de slag om de meest geschikte procesmanagement software voor je organisatie te selecteren, waar nodig op maat te maken en vervolgens te implementeren.

Smartsheet als procesmanagement software

Als je meer grip wilt krijgen op je processen, workflows en projecten, is Smartsheet de ideale software. Met deze dynamische procesmanagement software kun je processen structureren, locaties en afdelingen met elkaar verbinden, plannen, managen, automatiseren en rapporteren. Al je medewerkers werken in een centraal portaal. De effectiviteit neemt dus enorm toe, waardoor de kosten omlaaggaan.

Als de basisversie van Smartsheet niet toereikend is, kunnen we met add-ons werken. Hiervan hebben we er al diverse gerealiseerd. Zo sluit de software helemaal aan op de behoeften van jouw organisatie. Misschien zijn er add-ons die we al hebben gebouwd die perfect zijn, maar als dat niet zo is, bouwen we gewoon een nieuwe, toegespitst op jouw wensen.

Procesmanagement software

Onze werkwijze

Wanneer je interesse hebt in onze diensten met betrekking tot procesmanagement software, horen we graag van je. We komen dan vrijblijvend langs om kennis te maken. Op basis van onze gesprekken maken we een voorstel met een fixed price. Geen vervelende verrassingen achteraf dus. Ga je akkoord? Dan doorlopen we de volgende stappen:

Consultancy

We maken inzichtelijk waar we processen kunnen verbeteren en gaan na wat de mogelijkheden zijn van de IT die al aanwezig is. Vervolgens adviseren we over de beste aanpak.

Customized solutions

Hiermee verbeteren we processen door handmatige handelingen te automatiseren in workflows. Indien nodig bouwen we koppelingen met andere systemen.

Applications and features

Zijn customized solutions niet toereikend? Dan bouwen we de applications en/of features die nodig zijn.

Learning

Na de implementatie leren we degenen die ermee gaan werken goed om te gaan met de procesmanagement software. Zijn er daarna vragen of dingen waar je tegenaan loopt, dan kunnen je altijd op beroep op ons doen.

Werken met procesmanagement software