Automatisch labelen

Ben je op zoek naar software waarmee je kunt labelprinting? Loftware is label software waarmee je in een handomdraai de juiste informatie print op alle etiketten binnen jouw bedrijf. Als reseller van deze software, levert Smart4B de licenties, configureert de software en levert de benodigde consultancy diensten. Zo kun je makkelijk en snel aan de slag met automatisch labelen.

Automatisch labelen

Hoe werkt automatisch labelen?

Met de software van Loftware kun je zelf de opmaak van de etiketten verzorgen en per etiket relevante informatie toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld een track & trace toevoegen aan de etiketten. Vervolgens stuur je de juiste printer aan voor het automatisch labelen. De software communiceert met de database, waardoor de juiste informatie op alle etiketten terecht komt.

Het afdrukken van de etiketten kan vooraf, maar wij raden aan om gebruik te maken van just-in-time printing. De labels worden dan pas geprint om het moment dat ze daadwerkelijk gebruikt worden voor het automatisch labelen. Zo weet je zeker dat je niet te veel print en ga je verspilling tegen.

De mogelijkheden

Loftware biedt verschillende varianten aan van hun labelsoftware. Deze varianten zijn:

Designer

Hiermee kun je snel en eenvoudig labels ontwerpen en printen. Je hebt weinig technische kennis nodig om met deze software te kunnen werken. De omgeving waarin je werkt heeft namelijk veel weg van Microsoft Word. De Designer bevat alles wat je nodig hebt om een etiket te ontwerpen: tekst, afbeeldingen, lijnen, kaders, streepjescodes en RFID.

Desktop Solutions

Deze variant is ideaal voor het stroomlijnen van het labelproces en het verbeteren van de afdrukproductiviteit. De software kun je integreren met bestaande applicaties en de afdrukinterface kun je aanpassen aan de gebruiker en de processen. Hierdoor beperk je fouten tot een minimum. De ontwerpomgeving van Desktop Solutions is eenvoudig, zodat ook onervaren gebruikers er mee kunnen werken, zonder dat ze hier een training voor nodig hebben.

Label Management System

Dit is een all inclusive labelbeheersysteem waarin alles bij elkaar komt. Het bevat alle functies van Designer en Desktop Solutions. De software is standaard te gebruiken door een ongelimiteerd aantal gebruikers. Je kunt de labels ontwerpen, beoordelen, goedkeuren en beheren vanuit een gecentraliseerd documentbeheersysteem. Ideaal voor automatisch labelen, toch?

Automatisch labelen

Meer weten over automatisch labelen?

Als je de software van Loftware graag wilt gebruiken voor automatisch labelen, kun je de licenties voor de verschillende pakketten rechtstreeks via Smart4B aanschaffen. We installeren de software graag voor je. Ga je voor het all inclusive pakket? Dan verzorgen we niet alleen de licenties en de implementatie van de software, maar stemmen we ook alles af op jouw wensen en behoeften. Zo weet je zeker dat je label software goed functioneert. Heb je interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Naast Loftware software bieden we een tal andere softwarepakketten aan onze klanten. Ben je op zoek naar een workflow management programma waar je een breed scala aan opties krijgt om efficiëntie te verhogen? Wellicht dat wij kunnen helpen. Smart4B is namelijk de partner van Smartsheet in de BeNeLux. Bovendien kunnen wij middels maatwerk software ook koppelen aan systemen waarvoor er geen standaard koppeling aanwezig is. Vraag vrijblijvend informatie op!