Label software

Ben je op zoek naar label software waarmee je eenvoudig en snel de juiste informatie op alle etiketten krijgt die binnen jouw organisatie geprint worden? Overweeg dan eens de aanschaf van Loftware. Smart4B is reseller van deze label software. Wij leveren de licenties, configureren de programmatuur en leveren de benodigde consultancydiensten.

Label software voorbeeld

Waarom label software van Loftware?

Met de labelprinting software van Loftware kun je zelf de opmaak van alle etiketten verzorgen. Daarnaast kun je voor elk etiket alle relevante informatie toevoegen. Ook is het mogelijk om een track & trace toe te voegen aan de etiketten. Met de label software dien je vervolgens de juiste printer aan te sturen. De label software communiceert met je database. Hierdoor komt altijd de juiste informatie op al je etiketten terecht. Het is mogelijk om je etiketten vooraf af te drukken. Wij raden echter aan om gebruik te maken van just-in-time printing. Op die manier weet je zeker dat je niet meer print dan je nodig hebt.

3 varianten

Loftware biedt verschillende varianten van hun label software. Onderstaand lees je welke mogelijkheden er zijn.

  • Designer

De Loftware software stelt je in staat om snel en eenvoudig barcode-etiketten te ontwerpen en printen. Je hebt weinig technische kennis nodig om met deze software te kunnen werken, waardoor het niet veel tijd hoeft te kosten. Zo kun jij je volop blijven focussen op je bedrijf. Als gebruiker van de Loftware software werk je in een omgeving die veel wegheeft van Microsoft Word. Deze bevat alle objecten die je nodig hebt om een etiket te ontwerpen: tekst, afbeeldingen, lijnen, kaders, streepjescodes en RFID.

  • Desktop Solutions

De Loftware Desktop Solutions software is ideaal als je het labelproces wilt stroomlijnen en de afdrukproductiviteit wilt verbeteren. Je kunt de software integreren met bestaande applicaties en de afdrukinterface aanpassen aan de gebruiker en de processen, waardoor fouten tot een minimum beperkt kunnen worden. Loftware Desktop Solutions biedt een eenvoudige ontwerpomgeving, waar ook onervaren gebruikers mee uit de voeten kunnen, zonder dat ze hiervoor getraind hoeven te worden.

  • Label Management System

Liever een all inclusive labelbeheersysteem? Gebruik dan de Loftware Management System software. Hierin komt alles bij elkaar. Het bevat alle functies van Loftware Designer en Loftware Desktop Solutions. De label software werkt standaard met een ongelimiteerd aantal gebruikers. Je kunt de labels ontwerpen, beoordelen, goedkeuren en beheren vanuit een gecentraliseerd documentbeheersysteem.

Label software functionaliteiten

Contact over label software

Je kunt via Smart4B eenvoudig en rechtstreeks de licenties voor de pakketten van Loftware aanschaffen. We installeren de software ook graag voor je. Ga je voor het all-in pakket? Dan verzorgen we niet alleen de licenties en de implementatie, maar stemmen we ook alles af op jouw wensen. Meer over onze werkwijze vind je op onze over ons-pagina. Zo weet je zeker dat je label software perfect functioneert. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als je geïnteresseerd bent in andere software horen we het graag.