Labelprinter software

Intuïtieve, snelle en eenvoudige labelprinter software nodig? Zoek niet verder dan Smart4B’s etikettensoftware, Loftware. Smart4B is reseller van deze labeling software, met de toegevoegde waarde dat wij deze software vlekkeloos integreren met bestaande systemen, zodat je zo efficiënt mogelijk kunt werken. Wij leveren de licentie, configureren de programmatuur en leveren de benodigde consultancydiensten.

Labelprinter software voorbeeld

Loftware software

Met de labelprinter software van Loftware kun je zelf gemakkelijk je etiketten vormgeven en het printen automatiseren, zodat dit foutloos verloopt. Er zijn diverse pakketten beschikbaar. Zo krijg je altijd de meest passende tools. De Loftware labelprinter software is geschikt voor jouw business, ongeacht of je nu actief bent als MKB’er, onderwijzer of in de publieke sector.

Verschillende varianten labelprinter software

Loftware Label Management System

Zoek je een next level all inclusive labelbeheersysteem? De Loftware Label Management System software (zowel lokale installatie als in de Cloud) is het antwoord op jouw vraag. In deze software komt alles samen. Het bevat alle functies van Loftware Designer en Loftware Desktop Solutions, de software is schaalbaar van 5 tot vele duizenden gebruikers en kan worden uitgebreid naar externe locaties, leveranciers of contractfabrikanten. Je kunt de labels ontwerpen, beoordelen, goedkeuren en beheren vanuit een gecentraliseerd documentbeheersysteem. Printen wordt naadloos geïntegreerd In zakelijke applicaties.

Labelprinter software menu

Loftware Desktop Solutions

Met de Desktop Solutions variant van de software integratie kunnen we bestaande applicaties en de afdrukinterface aanpassen aan de gebruiker en de processen, waardoor fouten tot een minimum beperkt kunnen worden. Je kunt je handmatige afdrukoplossing in slechts enkele minuten personaliseren, zonder daar codering voor te hoeven gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om je afdrukken vanuit bestaande bedrijfstoepassingen te integreren en automatiseren.

Loftware Designer

Heb je behoefte aan een snelle, gemakkelijke editor voor het ontwerpen van je etiketten? Neem dan het Loftware Designer pakket van Smart4B af (ook in de cloud beschikbaar). Ontwerp je eigen etiketten in enkele minuten, zonder dat coderen of andere geavanceerde computervaardigheden noodzakelijk zijn. Zo bespaar je tijd en kun je je focussen op andere bedrijfsactiviteiten, terwijl je etiketten er alsnog strak uitzien.

Designing made easy

De labelprinter software van Loftware kenmerkt zich door gebruiksgemak en het inperken van foutgevoeligheid bij het printen. De editorinterface is vergelijkbaar met Microsoft Word, waardoor het meteen bekend voelt. De editor bevat ook alle attributen die je nodig kunt hebben bij het ontwerpen zoals: tekst, afbeeldingen, lijnen, kaders, streepjescodes en RFID. Hierdoor is het voor iedereen makkelijk om snel professionele labels te ontwerpen.

Overige voordelen van Loftware software

Afgezien van de gemakken die de software biedt, zijn er ook technische voordelen die Loftware labelprinter softwarepakketten met zich meebrengen:

  • Je kunt elk type lineaire of 2D-barcode toevoegen aan je etiketten. Denk aan GS1-128, DataMatrix, QR-code of één van 70 andere mogelijkheden;
  • Je werkt altijd volgens de wettelijke regels door de automatische updates;
  • Alle etiketten en attributen zijn beschikbaar in de Cloud zodat je er altijd gemakkelijk bij kan;
  • Vaste templates om fouten te voorkomen;
  • Responsieve format lay-out voor meer flexibiliteit;
  • Label print preview met een checklist;
  • De integratie van automatisch printen voorkomt knellingen in de processen.

Bovendien staan onze consultants altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen te verhelpen.

Vraag je licentie vandaag nog aan

Smart4B is specialist in het automatiseren van bedrijfsprocessen.  Wij leveren maatwerk oplossingen voor etiketvormgeving, printing, ERP software en andere maatwerk systemen. Je kunt via ons eenvoudig en rechtstreeks de licenties voor labelprinter software van Loftware aanschaffen. Vind je het fijn als we de software ook voor je installeren? Geen punt! Nog beter: kies voor het all-in pakket. Dan verzorgen we niet alleen de licenties en de implementatie, maar stemmen we ook nog alles af op jouw wensen en behoeften. Feilloze integratie is dan gegarandeerd.

In het geval je zoekt naar meerdere oplossingen om jouw bedrijf te stroomlijnen: Bekijk al onze software oplossingen die hiervoor de benodigde efficiency garanderen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een proeflicentie aan om de verschillende Loftware pakketten 30 dagen uit te proberen.

NiceLabel laberprinter software in gebruik