Project management tool

Ben je op zoek naar de perfecte project management tool voor jouw bedrijf? Smartsheet biedt alles wat je nodig hebt om al je projecten goed te managen. Heb je een functionaliteit nodig die er (nog) niet is? Dan bouwen wie die graag voor je, zodat alles perfect aansluit op je wensen. Zo heb je ook écht de perfecte project management tool. Binnen de Benelux heeft Smartsheet meerdere partners, maar Smart4B is de enige platinum partner. Wij leveren consultancy, de benodigde licenties en we implementeren de software. Daarna laten we jullie uiteraard niet aan jullie lot over. Het is belangrijk dat iedereen met de software leert werken. Dit bereiken we door workshops te geven. We willen natuurlijk dat je software optimaal met de andere systemen binnen je organisatie communiceert. Wij bouwen de koppelingen die hiervoor nodig zijn.

Voorbeeld project management tool

Waarom Smartsheet als project management tool?

Als je deze project management tool gaat gebruiken, zul je ervaren dat een project opzetten nog nooit zo eenvoudig was. Ook het uitrollen van het project bij de betrokken medewerkers is een peuleschil. Bovendien heb je realtime inzicht in de status van al je projecten. Je kunt dus op elk gewenst moment nagaan hoe het ervoor staat met de planning, het budget, de resources en de taken. Dit brengt met zich mee dat je sneller besluiten kunt nemen en kunt handelen op basis van de informatie die je uit de project management tool haalt. Iedereen binnen je organisatie werkt binnen Smartsheet vanaf één portaal. Het is bovendien een heel flexibel platform. Het maakt niet uit of je 5 mensen in dienst hebt of dat het er 25.000 zijn, de software schaalt met je mee. Perfect toch?

Meer dan projecten managen

Smartsheet is niet alleen een ideale project management tool. Met de software kun je ook meer grip krijgen op al je processen en workflows. Het biedt ontzettend veel functionaliteiten, die wij naar wens op maat uit kunnen breiden. Onderstaand lichten we een paar van de functionaliteiten toe.

  • Informatie kan voor alle betrokkenen eenvoudig inzichtelijk worden gemaakt. Je kunt dus iedereen op de hoogte houden.
  • Je kunt je workflows makkelijk en snel inrichten. Dit doe je door triggers en notificaties naar wens in te stellen.
  • Taken en afspraken leg je vast inclusief tijdspad en taakaansturing. Geen ongestructureerde communicatie meer dus.
  •  Je hoeft nooit meer te zoeken naar de documenten die je nodig hebt. Deze worden namelijk gekoppeld als bijlage.
  • De applicaties vervangen waar je al mee werkt hoeven niet vervangen te worden. Wij bouwen koppelingen waarmee we verbindingen leggen met applicaties waar je al mee werkt.
Project management tool

Werkwijze

De producten van Smart4B zijn toepasselijk in vrijwel alle sectoren. We helpen je graag met de implementatie en het gebruik van Smartsheet als project management tool. Daaraan voorafgaand gaan we met je om tafel om te inventariseren welke wensen en behoeften er zijn. Op basis daarvan kijken we hoe we de software binnen jouw organisatie het beste in kunnen zetten. Komt daar maatwerk bij kijken? Geen punt, wij maken het in orde.

Contact opnemen

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe je Smartsheet als project management tool kunt inzetten binnen jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze consultants vertellen je er graag alles over. Ook eventuele andere vragen horen we het graag.