Online planning tool

Ben je op zoek naar een goede online planning tool voor jouw organisatie? Verdiep je dan eens in Smartsheet. Binnen de Benelux is Smart4B hun enige platinum partner. Wij leveren de licenties en verzorgen de implementatie van deze online planning tool. We werken op basis van 4 concepten: consultancy, customized solutions, application & feature developing en learning.

Met consultancy maken we eerst inzichtelijk waar mogelijkheden tot verbetering liggen. Vervolgens analyseren we de al aanwezige IT en adviseren over de aanpak om organisatiedoelstellingen te realiseren. Met customized solutions verhogen we het gebruiksgemak en de efficiëntie van de systemen waar jullie mee werken door workflows te automatiseren en koppelingen te bouwen met andere systemen. Is dit niet toereikend? Dan bouwen we de applications of features die nodig zijn. Met learning voorzien wij de softwaregebruikers van de benodigde kennis om goed gebruik te kunnen maken van de nieuwe functionaliteiten of applicaties.

Online planning tool

Waarom Smartsheet als je online planning tool?

Met Smartsheet krijg je meer grip op je planning. En dat allemaal vanaf één portaal voor je hele organisatie. Het is bovendien een flexibel platform. De software schaalt altijd met je mee. Het maakt daarbij niet uit of je 5 of 50.000 medewerkers hebt.

Een van de organisaties waar wij Smartsheet als online planning tool hebben mogen implementeren, is het Nationaal Museum van Wereldculturen. Dit is een verzameling van 4 Nederlandse musea die het thema volkenkunde met elkaar gemeen hebben. De projectmanagers werken allemaal op hun eigen locatie, waarvandaan ze hun projectteams aansturen. De leden daarvan werken ook op verschillende locaties. Dit bracht de behoefte aan een online planning tool aan de oppervlakte, om daarmee de werkmethoden op elkaar af te stemmen. Inmiddels werken ze naar volle tevredenheid met de software.

Meer dan een online planning tool!

Smartsheet is niet alleen een fijne online planning tool. Met deze software krijg je meer grip op al je processen, workflows en projecten. Het biedt ontzettend veel functionaliteiten, die ook nog eens uitgebreid kunnen worden met add-ons. Onderstaand lichten we enkele functionaliteiten toe.

  • Informatie kan voor alle stakeholders gemakkelijk inzichtelijk worden gemaakt.
  • Realtime inzicht in de status van je projecten. Hierdoor kun je sneller besluiten nemen en schakelen.
  • Taken en afspraken leg je vast inclusief tijdspad en taakaansturing.
  • Je richt je workflows eenvoudig in door naar wens triggers en notificaties in te stellen.
  •  Zoeken naar de documenten die je nodig hebt is niet meer nodig. Deze worden namelijk gekoppeld als bijlage.

Eventuele applicaties waar je al mee werkt hoef je niet te vervangen. Wij bouwen koppelingen waarmee we verbindingen leggen tussen de online planning tool en jouw applicaties.

Online planning tool Smartsheet

Maatwerk van Smart4B

Het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen is onze specialisatie. We leveren maatwerk oplossingen voor ERP software en andere systemen. We zijn vooral actief binnen allerlei markten, zoals de overheid, maakindustrie, automotive, het onderwijs en de cultuursector. Samen met jou kijken we hoe we Smartsheet binnen jouw organisatie optimaal kunnen inzetten. Ook het eventueel benodigde maatwerk maken wij voor je in orde. Ben je benieuwd geworden hoe je onze online planning tool kunt inzetten binnen jouw bedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze consultants voorzien je graag van passend advies.