Loftware Designer

Heb je behoefte aan een snelle, gebruiksvriendelijke editor voor het ontwerpen van jouw etiketten? Dan heeft Smart4B dé oplossing. De variant van de Loftware Designer software! Ontwerp je eigen etiketten in enkele minuten, zonder dat coderen of andere geavanceerde computervaardigheden noodzakelijk zijn. Zo bespaar je tijd om te focussen op andere bedrijfsactiviteiten, terwijl je etiketten er altijd strak uitzien. Loftware Designer is geschikt voor jouw business, ongeacht of je nu actief bent als MKB’er, onderwijzer of in de publieke sector.

NiceLabel Designer in de praktijk

Ontwerpen hoeft niet moeilijk te zijn

Lofteare Designer is een ontwerpomgeving die veel lijkt op bekende editors zoals Microsoft Word. De Designer bevat alle objecten die je nodig hebt om een etiket te ontwerpen: tekst, afbeeldingen, lijnen, kaders, streepjescodes en RFID. Hierdoor is het voor iedereen makkelijk om snel professionele labels te ontwerpen. Het intuïtieve en bekende menu zorgt voor makkelijke navigatie tijdens het ontwerpen. Naast de ontwerpoplossing, biedt Loftware Designer ook gemakken bij het printen. Bij het integreren van Loftware producten in jouw processen, zorgen wij voor complete automatisering en checklists bij het verzenden van etiketten tussen de editor en de printers. Zo voorkom je misprints, kleine foutjes of gebreken.

De voordelen van Loftware Designer

Afgezien van de gemakken die Loftware Designer biedt, zijn er ook technische voordelen die de softwarepakketten met zich meebrengen:

  • Je kunt elk type lineaire of 2D-barcode toevoegen aan je etiketten. Denk aan GS1-128, DataMatrix, QR-code of één van 70 andere mogelijkheden;
  • Je werkt altijd volgens de wettelijke regels door de automatische updates;
  • Alle etiketten en attributen zijn beschikbaar in de Cloud zodat je er altijd gemakkelijk bij kan;
  • Vaste templates om fouten te voorkomen;
  • Responsieve format lay-out voor meer flexibiliteit;
  • Label print preview met een checklist;
  • De integratie van automatisch printen voorkomt knellingen in de processen;

Bovendien staan onze consultants altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen te verhelpen.

NiceLabel Designer interface

Wat is er nog meer dan alleen Loftware Designer?

Loftware Desktop Solutions

Door de Desktop Solutions variant van de software te integreren kunnen we de bestaande applicaties en de afdrukinterface aanpassen aan de gebruiker en de processen, waardoor fouten tot een minimum beperkt kunnen worden. Je kunt je handmatige afdrukoplossing in slechts enkele minuten personaliseren, zonder daar codering voor te hoeven gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om je afdrukken vanuit bestaande bedrijfstoepassingen te integreren en automatiseren. We kijken graag samen met jou hoe we dit goed in kunnen richten.

Loftware Label Management System

Zoek je een next level all inclusive labelbeheersysteem? De Loftware Management System software (als lokal server-installatie of in de cloud) is het antwoord op jouw vraag. In deze software komt alles samen. Het bevat alle functies van Loftware Designer en Loftware Desktop Solutions, de software is schaalbaar van 5 tot vele duizenden gebruikers en kan worden uitgebreid naar externe locaties, leveranciers of contractfabrikanten. Je kunt de labels ontwerpen, beoordelen, goedkeuren en beheren vanuit een gecentraliseerd documentbeheersysteem. Het printen kan bovendien naadloos geïntegreerd worden in zakelijke applicaties als SAP en Oracle. Laat ons gerust weten wat we voor jou kunnen doen.

Vraag je licentie vandaag nog aan

Smart4B is expert in het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen.  Wij leveren maatwerk oplossingen voor etiketvormgeving, printing, ERP software en andere systemen. Je kunt via ons eenvoudig en rechtstreeks de licenties voor labelprinter software van Loftware Designer aanschaffen. Vind je het fijn als we de software ook voor je installeren? Geen punt! Nog beter: kies voor het all-in pakket. Dan verzorgen we niet alleen de licenties en de implementatie, maar stemmen we ook nog alles af op jouw wensen en behoeften. Zo ben je verzekerd van perfect functionerende labelsoftware. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een proeflicentie aan om de verschillende Loftware pakketten 30 dagen uit te proberen.

NiceLabel Designer touchpad