Gebruiksvriendelijke label editing software

Label editing software dient gebruiksvriendelijk, intuïtief en eenvoudig te zijn. Smart4B begrijpt dit en biedt daarom als reseller het softwarepakket van Loftware aan haar klanten. Wij leveren de licentie, configuratie en de programmatuur om de Loftware etikettensoftware vlekkeloos te integreren in de bestaande systemen, zodat er minimale gewenning nodig is en je zo efficiënt mogelijk kunt doorwerken. Tevens staan onze experts klaar voor consultancydiensten wanneer dit noodzakelijk is.

Label editing software in de praktijk

Loftware software

De interface van Loftware heeft veel weg van Word. Hierdoor bevinden nieuwe gebruikers zich direct in een bekende omgeving. Naast editing is deze labelsoftware ideaal voor het toevoegen van technische elementen, zoals track and trace.

Wanneer Smart4B en Loftware de handen ineenslaan, voorzien wij consumenten en bedrijven van gebruiksvriendelijke label editing software. Loftware heeft verschillende pakketten beschikbaar. Zo krijg je altijd de tools en de software die het best bij jouw business passen, of je nou als als MKB’er, onderwijzer of ambtenaar werk verricht.

Loftware editing software pakketten

Loftware Designer

Het ontwerpen van etiketten in enkele minuten, zonder dat er veel technische kennis voor nodig is. Het Designer-pakket wijst zich veelal vanzelf met betrekking tot het invoegen van tekst, afbeeldingen, kaders en zelfs RFID. Hierdoor bespaar je veel tijd om te focussen op core business-activiteiten en alsnog jouw producten te voorzien van strakke etiketten.

Label editor interface

Loftware Desktop Solutions

Desktop Solutions heeft dezelfde interface als Designer, maar biedt meer mogelijkheden met betrekking tot integratie met bestaande systemen. Het is mogelijk om bestaande applicaties en de afdrukinterface aan te passen aan de gebruiker en de processen. Deze naadloze integratie voorkomt fouten die kunnen plaatsvinden tussen de label editing software en de printer. Je kunt je handmatige afdrukoplossing in slechts enkele minuten personaliseren, zonder daar codering voor toe te passen. Daarnaast is het mogelijk om je afdrukken vanuit bestaande bedrijfstoepassingen te integreren en automatiseren.

Loftware Label Management System

Loftware Label Management System is de expansieve stap in de pakketten. Alle functionaliteiten van zowel de Designer en Desktop Solutions pakketten zijn inbegrepen, maar dan schaalbaar en naar wens als lokale installatie op een eigen server of in de Cloud. De Label Management System editing software staat toe dat vijf tot vele duizenden gebruikers toegang hebben tot de editor. De toegang kan worden uitgebreid naar externe locaties, leveranciers of contractfabrikanten. Zo kunnen alle schakels in de supply chains inzien hoe de etiketten eruitzien. Waar nodig kunnen ze zelfs bevoegdheid krijgen om deze aan te passen. Het beheer gebeurt vanuit een gecentraliseerd documentbeheersysteem. Smart4B verzorgt de integratie van NiceLabel en het geautomatiseerde printen in de zakelijke applicaties.

Editing made easy

De label editing software van Loftware staat synoniem voor intuïtief gebruik. De interface voelt voor velen bekend aan wegens de overeenkomsten met Word. Maar Loftware heeft de toevoeging van technische attributen, zoals RFID, barcodes en track and trace. Zo creëert iedereen hoogwaardige labels in een handomdraai.

Overige voordelen van Loftware software

Naast de vele gemakken die de software biedt, zijn er een tal van andere technische voordelen die Loftware softwarepakketten met zich meebrengen:

  • Je kunt elk type lineaire of 2D-barcode toevoegen aan je etiketten. Denk aan GS1-128, DataMatrix, QR-code of een van 70 andere mogelijkheden;
  • Je werkt altijd volgens de wettelijke regels door de automatische updates;
  • Alle etiketten en attributen zijn beschikbaar in de Cloud, zodat je er altijd gemakkelijk bij kunt;
  • Vaste templates om fouten te voorkomen;
  • Responsieve format lay-out voor meer flexibiliteit;
  • Label print preview met een checklist;
  • De integratie van automatisch printen voorkomt knellingen in de processen.

Bovendien staan onze consultants altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen te verhelpen.

Vraag je licentie vandaag nog aan

De core business van Smart4B is het automatiseren, versimpelen en lean maken van bedrijfsprocessen. De oplossingen die wij leveren zijn naar wens out of the box of geheel op maat, omdat bedrijven verschillen in grootte en techniek. Daarom kun je van Smart4B altijd maatwerk verwachten bij software voor label editing, printing, ERP software en andere systemen. Je kunt via ons eenvoudig en rechtstreeks de licenties voor label editing software van Loftware aanschaffen. Wil je dat de software direct naadloos wordt geïntegreerd? In het geval je kiest voor het all-in pakket, verzorgen we niet alleen de licenties en implementatie, maar stemmen we alles af op jouw behoeften. Feilloze integratie is dan gegarandeerd, waardoor jouw bedrijfsprocessen niet stil komen te staan. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een proeflicentie aan om de verschillende Loftware pakketten 30 dagen uit te proberen.

Label editing software