Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is twijg-home-1-890x1024.jpg

Bij @Tala denken ze in Hout en werken ze met Hout. En dat levert hele mooie woningen op die zeker in deze tijd erg zijn gewild. Daarnaast zijn ze ook nog aantrekkelijk om te zien en om in te wonen uiteraard. Neem een kijkje in Zwolle in ‘huis van de toekomst’. Zie op hun website https://www.tala.nl/kom-onze-circulaire-woning-in-zwolle-ervaren/) en het nieuwbericht o.a. op Linkedin: https://www.linkedin.com/posts/talabv_het-huis-van-de-toekomst-bestaat-al-en-is-activity-7027694708340477952-6cCv

Smart4B heeft samen met Tala binnen @Smartsheet de Blueprint neergezet voor dit soort projecten. Waarbij de focus vooral heeft gelegen op informatie maar 1x vastleggen, robuuste referenties leggen tussen de verschillende onderdelen in de items binnen deze blueprint en uiteraard de medewerkers van Tala wegwijs maken zodat ze op eenvoudige en efficiënte wijze deze projecten kunnen aanmaken, monitoren en af kunnen ronden.

Kortom een oersterke, maar flexibel, efficiënt en schaalbaar platform is neergezet dat nog jaren lang mee gaat, net als de woningen van Tala!

Vergelijkbare berichten