Smartsheet planning

Smart4B (voorheen 4EF) is opgericht in 2006. Sindsdien leven wij ons in, denken wij mee en werken wij samen aan oplossingen die de strategische koers van jouw bedrijf ondersteunen. Dit doen wij met transparante advisering, software-oplossingen en trainingen door ervaren hoogopgeleide professionals. Eén van de software-oplossingen is SmartsheetSmartsheet helpt bijvoorbeeld bij het maken van een overzichtelijke planning, verbindt afdelingen met elkaar en zorgt voor een toename van de effectiviteit van jouw organisatie. Smart4B levert consultancy, licenties en verzorgt de implementatie van de software. We geven ook workshops en bouwen koppelingen die ervoor zorgen dat Smartsheet optimaal met de andere systemen binnen je organisatie communiceert.

Wat is Smartsheet?

Door Smartsheet krijg je meer grip op je processen, workflows en projecten. Naast het maken van een duidelijke planning zorgt Smartsheet ook voor het managen, automatiseren, structureren en rapporteren van processen. Dat gebeurt allemaal vanaf één portaal voor het hele bedrijf. Het maak dus niet uit of je 5 of 50.000 mensen in dienst hebt. Het dynamische werkplatform is zeer flexibel en schaalt met je mee. Op deze manier bespaar je veel tijd, werk en kosten. Met het gebruik van Smartsheet zal je zien dat de effectiviteit binnen jouw organisatie toeneemt.

Smartsheet planning

Door het maken van een planning met Smartsheet zie je in één oogopslag hoe je ervoor staat met de planning. Met Smartsheet maak je gebruik van een enkel kanaal voor de communicatie binnen jouw bedrijf. Je kunt namelijk taken en afspraken vastleggen inclusief tijdspad en taakaansturing. Als je de mogelijkheden van Smartsheet uit wilt breiden kan je gebruik maken van add-ons. Een voorbeeld van een add-on is Advanced Resource Management Reporting. Met deze uitbreiding kun je met één oogopslag zien hoeveel tijd er nog beschikbaar is. Dit kan voor een heel team, maar ook voor de medewerkers apart. Op deze manier kun je gemakkelijk zien of je nog iemand kunt inzetten voor extra taken, maar ook of iemand te veel taken heeft.

Wat kan ik nog meer met Smartsheet?

Naast de mogelijkheid tot het maken en bijhouden van een overzichtelijke planning, biedt Smartsheet nog veel meer, zoals:

  • Het opzetten en uitrollen van projecten;
  • Realtime inzicht in de status van je projecten;
  • Het gemakkelijk inrichten van je workflows;
  • Documenten worden gekoppeld als bijlage;
  • Het is goed verbonden met applicaties waar je al mee werkt;
  • Je kan gemakkelijk iedereen op de hoogte houden van de informatie over klanten, medewerkers, partners en stakeholders.
Smartsheet planning

Contact Smartsheet planning

Heb je nog vragen over het organiseren van je planning met Smartsheet of over andere mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het installeren van de software die jou tijd, werk en kosten bespaart en leveren maatwerk wanneer nodig.