Loftware – Labeling software

Worden er binnen jouw organisatie dagelijks veel labels geprint? Dan kun je niet zonder goede labeling softwareJe wil natuurlijk dat de juiste informatie krijgt zo snel en eenvoudig mogelijk op alle etiketten terecht komt die geprint worden. Niet tevreden met hoe het nu gaat? Verdiep je dan eens in de labeling software van Loftware. Smart4B is reseller. Wij leveren de licenties, configureren de software en leveren de benodigde consultancydiensten.

Labeling software

Waarom Loftware?

Met de software van Loftware kun je zelf alle etiketten opmaken en alle relevante informatie toevoegen. Je kan bijvoorbeeld ook een track & trace toevoegen. Met de labeling software stuur je vervolgens de juiste printer aan. De software communiceert met je database, waardoor altijd de juiste informatie op al je labels terechtkomt. Ons advies is om gebruik te maken van just-in-time printing. De labels worden dan pas geprint om het moment dat ze daadwerkelijk gebruikt worden. Zo weet je zeker dat je niet te veel print, waardoor een deel in de prullenbak verdwijnt.

De mogelijkheden van Loftware software

Er zijn drie varianten beschikbaar van de Loftware software om te downloaden. Daarnaast heb je met de Label Cloud alles beschikbaar in de cloud, dus je kunt dus altijd overal bij, waar je ook bent. 

De drie varianten zijn:

  • Designer

Hiermee kun je snel en eenvoudig labels ontwerpen en printen. Om ermee te kunnen werken heb je niet veel technische kennis nodig. De omgeving waar je in werkt heeft veel weg van Microsoft Word. De Designer bevat alles wat je nodig hebt om een etiket te ontwerpen: tekst, afbeeldingen, lijnen, kaders, streepjescodes en RFID.

  • Desktop Solutions

Ideaal voor het stroomlijnen van het labelproces en het verbeteren van de afdrukproductiviteit. Je kunt de labeling software integreren met bestaande applicaties en de afdrukinterface aanpassen aan de gebruiker en de processen, waardoor je fouten tot een minimum beperkt. De ontwerpomgeving is eenvoudig, zodat ook onervaren gebruikers erin kunnen werken, zonder training nodig te hebben.

  • Label Management System

Dit is het all inclusive labelbeheersysteem, waarin alles bij elkaar komt. Alle functies van Loftware Designer en Loftware Desktop Solutions zijn erin vertegenwoordigd. De labeling software is schaalbaar van 5 tot meerdere duizenden gebruikers. Je kunt de labels ontwerpen, beoordelen, goedkeuren en beheren vanuit een gecentraliseerd documentbeheersysteem.

Labeling software van NiceLabel

Loftware software en meer

Bij ons kun je de licenties voor de pakketten van Loftware aanschaffen. We installeren de software ook graag voor je en stemmen we alles af op jouw wensen. Zo weet je zeker dat je labeling software perfect functioneert. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Overigens zit je bij ons niet alleen goed voor labeling software. Wij zetten ons graag in om met de juiste software-oplossingen de strategische koers van jouw bedrijf te ondersteunen. We realiseren een verbinding tussen mens, IT en machines met behulp van transparante advisering, software-oplossingen en trainingen. Sinds ons ontstaan in 2006 hebben we al honderden projecten uit mogen voeren in branches als de maakindustrie, de culturele sector, het onderwijs en het MKB. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, horen we graag van je.

Naast Loftware software bieden we een tal andere softwarepakketten aan onze klanten. Ben je op zoek naar een workflow management programma waar je een breed scala aan opties krijgt om efficiëntie te verhogen? Wellicht dat wij kunnen helpen. Smart4B is namelijk Solution partner van Smartsheet. Bovendien bieden wij ook maatwerk software aan die jouw bedrijf aan the cutting edge van jullie sector zet. Vraag vrijblijvend informatie op!