Workflow software

Ben je op zoek naar workflow software voor jouw bedrijf? Met Smartsheet krijg je weer grip op de workflows binnen je bedrijf. Binnen de Benelux is Smart4B hun enige platinum partner. Wij leveren consultancy, licenties en implementeren de software. Het is natuurlijk de bedoeling dat de software optimaal communiceert met de andere systemen binnen je organisatie. Om dit te bereiken bouwen we de koppelingen die hiervoor nodig zijn. Daarnaast verzorgen we workshops. Zo kunnen alle medewerkers het beste uit de workflow software halen.

smartsheet-animation

Voordelen van workflow software

Smartsheet is een dynamisch werkplatform dat jou en je team in staat stelt om je workflows snel en eenvoudig te automatiseren. Hiermee kun je zeeën van tijd, maar ook werk en kosten besparen. En dat allemaal vanaf één portaal voor je hele bedrijf. Steeds weer handmatig reminders verzenden naar je teamleden? Nergens meer voor nodig.

Je bepaalt zelf waar en hoe vaak reminders moeten worden verzonden in een bepaalde workflow. Ook de condities hiervoor kun je eenvoudig instellen. Steeds maar weer meetings plannen voor statusupdates? Ook niet meer nodig. Je kunt de workflow software de updates op gezette tijden voor je laten verzamelen. Smartsheet is een flexibel platform, dus hoeveel mensen je ook in dienst hebt, het schaalt gewoon met je mee.

Meer dan workflow software

De workflow software van Smartsheet biedt veel mogelijkheden en toepassingen, niet alleen op het gebied van workflows. Onderstaand lichten we er enkele toe.

  • Een project opzetten en uitrollen bij de betrokken projectmedewerkers was nog nooit zo eenvoudig. Bovendien heb je realtime inzicht in de status van je projecten.
  • Informatie kan voor alle stakeholders gemakkelijk inzichtelijk worden gemaakt. Zo houd je iedereen op de hoogte.
  • Het tijdperk van ongestructureerde communicatie via allerlei kanalen is voorbij. Taken en afspraken kun je vastleggen, inclusief tijdspad en taakaansturing.
  • Je hoeft applicaties waar je al mee werkt niet te vervangen. Wij bouwen koppelingen, waarmee we verbindingen leggen met de applicaties waar je al mee werkt.
workflow software

Maak kennis met Smart4B

Voor het optimaliseren van je bedrijfsprocessen ben je bij Smart4B aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk oplossingen voor ERP software en andere systemen, ook voor dat van jou. Onze roots liggen in de maakindustrie, maar ook voor andere markten zijn we al jaren actief, zoals:

  • het onderwijs
  • het MKB
  • de financiële dienstverlening

Samen kijken we hoe we Smartsheet binnen jouw bedrijf het beste in kunnen zetten. Hierbij houden we uiteraard rekening met jullie wensen en behoeften. Ook het eventueel benodigde maatwerk maken wij voor je in orde. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw processen straks perfect op elkaar zijn afgestemd. We helpen en ondersteunen je vervolgens graag met de implementatie en het gebruik. Wil je meer weten over workflow software voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op. Onze consultants adviseren je graag.