Smartsheet software

Wil je jouw bedrijf of organisatie een boost geven op het gebied van efficiëntie? Dan is tijd om je te verdiepen in de Smartsheet software die wij aanbieden bij Smart4B. Wij zijn de enige platinum partner van Smartsheet in de Benelux. Bij ons ben je aan het juiste adres voor consultancy, licenties en de implementatie van de Smartsheet software. Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen er goed mee leert werken. Daarom verzorgen we workshops. Ook bouwen we koppelingen die bewerkstelligen dat de Smartsheet software perfect communiceert met de andere systemen waar jullie mee werken. Je hoeft je dus nergens meer zorgen om te maken.

Smartsheet software

  • Bespaar tijd, werk en kosten
  • Grip op al je processen, workflows en projecten
  • Alles vanuit 1 portaal

Proefversie aanvragen

Smartsheet
smartsheet-animation

Wat houdt de Smartsheet software in?

Heel kort gezegd draagt de software van Smartsheet ertoe bij dat je meer grip krijgt op de processen, workflows en projecten binnen je organisatie. Dat klinkt waarschijnlijk als muziek in je oren. Het dynamische Smartsheet werkplatform stelt jou en je team in staat om processen te structureren, locaties en afdelingen met elkaar te verbinden, te plannen, te managen, te automatiseren en te rapporteren. Hiermee kun je heel veel tijd en werk besparen en gaat de effectiviteit van je organisatie ineens flink omhoog. En dat niet alleen: het brengt de kosten ook omlaag. In de Smartsheet software werk je vanuit één portaal. Dit geldt voor iedereen binnen je organisatie. Daarnaast is Smartsheet zeer flexibel. Het doet er niet toe of of je 7 of 70.000 mensen in dienst hebt, de software schaalt gewoon met je mee.

De mogelijkheden van Smartsheet software

Om je een beeld van te geven van de vele mogelijkheden die de Smartsheet software biedt, lichten we er onderstaand enkele uit.

  • In de Smartsheet software leg je eenvoudig taken en afspraken vast inclusief tijdspad en taakaansturing. Het tijdperk van ongestructureerde communicatie via te veel verschillende kanalen is daarmee dus voorbij.
  • Een project opzetten en uitrollen bij de betrokken projectmedewerkers is heel eenvoudig. Je hebt ook realtime inzicht in de status van de lopende projecten. Je ziet dus in één oogopslag hoe het ervoor staat met de planning, het budget, de resources en de taken. Zo kun je sneller besluiten nemen en handelen op basis van de informatie die de Smartsheet software je geeft.
  • Je maakt informatie voor alle medewerkers, klanten, partners en stakeholders in een handomdraai inzichtelijk. Zo houd je iedereen overal van op de hoogte.
  • Het inrichten van workflows is heel eenvoudig. Je kunt naar wens triggers en notificaties instellen.
  • Eindeloos zoeken naar de documenten die je nodig hebt is niet meer aan de orde. Ze worden namelijk als bijlage gekoppeld.
  • Werk je ook met andere applicaties? Die hoef je niet te vervangen. Wij bouwen koppelingen waarmee we verbindingen leggen tussen Smartsheet en de applicaties waar je al mee werkt.
Smartsheet software

Contact over Smartsheet software

Smart4B levert maatwerk oplossingen voor ERP software en andere systemen. Dit doen we voor diverse markten, zoals de maakindustrie, het onderwijs, het MKB en de financiële dienstverlening. Wij helpen je graag met de implementatie en het gebruik van de Smartsheet software. Allereerst gaan we samen na hoe Smartsheet binnen jouw organisatie het meest optimaal kan worden ingezet. Ook het eventueel benodigde maatwerk maken wij voor je in orde. Zo zijn jouw processen straks gegarandeerd perfect op elkaar afgestemd. Onze consultants bieden ondersteuning bij het gebruik van de Smartsheet software in heel Europa. Wil je weten hoe je Smartsheet kunt inzetten binnen jouw organisatie? Of gebruik je Smartsheet al en wil je het anders inrichten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze consultants staan voor je klaar.