Smartsheet project management

Ben je vaak het overzicht op je projecten kwijt en weet je soms even niet meer hoe je alles het beste onder controle kunt houden? De software van Smartsheet is de perfecte oplossing voor project management. Hiermee krijg je weer overzicht en grip op alle lopende projecten binnen je organisatie. Smart4B is de enige platinum partner van Smartsheet binnen de Benelux. Wij leveren consultancy, licenties en implementeren de software.

Voor het optimale gebruiksgemak is het fijn als Smartsheet goed communiceert met de andere systemen die je binnen je organisatie gebruik. Wij kunnen de koppelingen bouwen die ervoor nodig zijn om dit te bereiken. Heb je functionaliteiten nodig die er nog niet zijn? Ook het eventueel benodigde maatwerk voeren we graag voor je uit. Als de software eenmaal geïmplementeerd is, moet iedereen er natuurlijk goed mee kunnen werken. Daarom verzorgen we ook workshops. Zo kan iedereen het beste uit de Smartsheet software voor project management halen.

De voordelen

  • Grip op je projecten
  • Alles vanuit 1 portaal
  • Bespaar tijd, werk en kosten

Proefversie aanvragen

Smartsheet
Smartsheet voor project management

Waarom Smartsheet?

Met de software van Smartsheet wordt het beheren van je projecten een peulenschil. Je krijgt meer grip op je projecten vanaf één portaal voor je hele organisatie. Smartsheet is een flexibel platform. De software schaalt zonder problemen mee, of er nu 4 of 40.000 mensen op de loonlijst staan.

We mochten de Smartsheet software voor project management bijvoorbeeld implementeren bij het Nationaal Museum van Wereldculturen. Deze organisatie bestaat uit 4 volkenkundige musea. De projectmanagers van deze musea werken niet allemaal op dezelfde locatie. Vanaf hun eigen plek sturen ze hun projectteams aan. Ook de leden van deze teams werken verdeeld over de 4 locaties. Hierdoor ontstond er behoefte aan een manier om de projecten goed te kunnen blijven managen. De keuze hierbij viel op Smartsheet.

Smartsheet project management en meer

Je kunt Smartsheet niet alleen gebruiken voor project management. Met de software krijg je meer grip op alle processen, workflows en projecten binnen jouw bedrijf of organisatie. De software biedt veel functionaliteiten. Daarbij kun je denken aan:

  • Informatie wordt eenvoudig inzichtelijk gemaakt voor alle belanghebbende partijen. Zo houd je iedereen op de hoogte van zaken die voor hen van belang zijn.
  • De software biedt realtime inzicht in de status van al je projecten. De status van de planning, het budget, de resources en de taken zie je in een oogopslag. Snel schakelen wordt zo dus heel eenvoudig.
  • Taken en afspraken kun je vastleggen inclusief tijdspad en taakaansturing.
  • Je kunt je workflows eenvoudig inrichten door triggers en notificaties in te stellen.
  • Zoeken naar benodigde documenten is voortaan niet meer nodig. Die worden gekoppeld als bijlage.
  • Wij bouwen koppelingen waarmee we verbindingen leggen tussen Smartsheet en de andere applicaties waar je mee werkt. Zo staat alles goed met elkaar in verbinding en is project management met Smartsheet een peulenschil.
Project management met Smartsheet
Smartsheet voor al je projectmanagement

Software op maat

Het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen middels software op maat, dat is wat we doen bij 4EF. We leveren maatwerk oplossingen voor ERP software en andere systemen. We werken dus ook met jouw systeem. Het meest zijn we werkzaam voor de maakindustrie, maar ook voor organisaties binnen andere markten, zoals de financiële dienstverlening, het MKB, de cultuursector en het onderwijs. We ondersteunen je graag bij de implementatie en het gebruik van Smartsheet. Als er maatwerk nodig is maken wij dat uiteraard ook voor je in orde.

Ben je benieuwd geworden hoe je Smartsheet kunt inzetten voor project management binnen jouw organisatie? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze consultants vertellen je graag alles over de mogelijkheden.