Smartsheet download

Ben je op zoek naar een Smartsheet download, zodat je kan beoordelen of de software geschikt is voor jouw organisatie? Smart4B is Platinum Partner van Smartsheet. Mogelijk is een standaardversie van de software al voldoende. In dat geval kan een mogelijkheid tot een download van Smartsheet volstaan. Wij raden dit echter niet aan. De software biedt veel mogelijkheden en het is belangrijk dat die zo goed mogelijk worden afgestemd op jouw organisatie. Tevens volstaat de standaard software in veel gevallen niet, omdat je er bijvoorbeeld toch net niet alles mee kan wat je graag wil of dat de software niet goed communiceert met de applicaties waar je al mee werkt. Schakel daarom Smart4B in. Wij leveren consultancy en licenties en we verzorgen de implementatie van de software. Daarnaast geven we workshops en trainingen, zodat iedereen goed met de software leert omgaan. Ook bouwen we koppelingen waardoor de software perfect communiceert met je andere systemen.

smartsheet-animation

Smartsheet download, de functies

Smartsheet biedt veel verschillende mogelijkheden, waarmee je meer grip te krijgt op je processen, workflows en projecten. Met het dynamische werkplatform kan je processen structureren, locaties en afdeling met elkaar verbinden, plannen, managen, automatiseren en rapporteren. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van de functies van Smartsheet:

  • Eenvoudig projecten opzetten en uitrollen bij de betrokken medewerkers.
  • Realtime inzicht in de status van je lopende projecten.
  • Gemakkelijk workflows inrichten en naar wens triggers en notificaties instellen.
  • Afspraken en taken vastleggen, inclusief tijdspad en taakaansturing.
  • Informatie inzichtelijk maken voor alle betrokkenen.
  • Applicaties waar je al mee werkt, hoef je niet te vervangen. Wij bouwen namelijk koppelingen om verbindingen te leggen.

Onze werkwijze

Wij doen veel meer dan alleen het bieden van een download van Smartsheet. Wij zetten ons in om de software zo efficiënt mogelijk in te richten en af te stemmen op jouw organisatie, zodat je er perfect mee kan werken. Met consultancy maken we allereerst inzichtelijk waar kansen liggen om processen te verbeteren of groei te realiseren. Vervolgens analyseren we de mogelijkheden zijn van de IT waar je al mee werkt en adviseren we over de beste aanpak om je doelen te realiseren. Met customized solutions verbeteren we processen door handmatige handelingen in workflows te automatiseren en indien nodig koppelingen te bouwen met andere systemen. Is dit niet toereikend? Dan bouwen de benodigde applications of features. Als de software eenmaal geïmplementeerd is, geven we workshops en trainingen. Lopen jullie daarna tegen dingen aan? Je kan ons altijd bereiken voor support. Kortom: we leveren niet zomaar een download van Smartsheet, maar maatwerk.

Smartsheet download

Contact over Smartsheet download

Wanneer je interesse hebt in onze diensten, komen we graag met je in contact. We komen vrijblijvend langs om kennis met jou en je organisatie te maken. Op basis van de gesprekken maken wij een helder voorstel. We werken met een fixed price: de gewenste oplossing voor een afgesproken prijs, zonder verrassingen. Bovendien weet je zeker dat je meer krijgt dan alleen maar een Smartsheet download. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op, zodat wij ze kunnen beantwoorden.