Project management software

Ben je op zoek naar project management software voor jouw organisatie? Smart4B is je hierbij graag van dienst. Met de software van Smartsheet kun al je projecten perfect managen. Wij zijn de enige platinum partner van deze leverancier binnen de Benelux.

We leveren consultancy, de benodigde licenties en we nemen de implementatie van de software op ons. Vervolgens leren we iedereen om met de software te werken. We willen daarnaast uiteraard dat Smartsheet zo optimaal mogelijk met je andere systemen communiceert. Daarom bouwen we de koppelingen die nodig zijn om dit te bewerkstelligen. Is er een functionaliteit nodig waarin de software (nog) niet voorziet? Ook die bouwen we voor je, zodat je aan de slag kunt met de voor jouw organisatie perfecte project management software.

Project management software

Waarom Smartsheet voor je project management?

Het gebruik van deze project management software zal een verademing voor je zijn. Het opzetten en uitrollen van projecten verloopt een stuk eenvoudiger dan voorheen. Bovendien kun je de status van al je projecten realtime inzien. Je kunt dus op elk gewenst moment bekijken hoe het staat met de planning, je budget, de resources en de taken. Op basis van de informatie die je uit de project management software haalt, kun je snel besluiten nemen en daarnaar handelen. Smartsheet is een zeer flexibel platform. De software schaalt met je mee, of je nu 3 of 30.000 medewerkers hebt. Bovendien werkt iedereen vanaf één en hetzelfde portaal.

Project management software en meer

Smartsheet is niet alleen project management software. Met de software krijg je mee grip op alle processen en workflows binnen je organisatie. Er zijn veel functionaliteiten, die wij op maat uit kunnen breiden. Tot de functionaliteiten behoren onder andere:

  • Informatie maak je voor alle betrokkenen eenvoudig inzichtelijk.
  • Je richt je workflows makkelijk en snel in door triggers en notificaties naar wens in te stellen.
  • Taken en afspraken leg je vast inclusief tijdspad en taakaansturing. Ongestructureerde communicatie is hiermee verleden tijd.
  •  Je hoeft nooit meer te zoeken naar de documenten die je nodig hebt. Deze worden gekoppeld als bijlage.
  • De applicaties vervangen waar je al mee werkt hoef je niet te vervangen. Wij bouwen koppelingen, waarmee we verbindingen leggen tussen Smartsheet en deze applicaties.
Project management software van Smartsheet

Contact met Smart4B

Wij leveren onze diensten in diverse organisaties in allerlei branches, bijvoorbeeld ook aan organisaties in bijvoorbeeld het onderwijs, het MKB, de cultuursector en de financiële dienstverlening. Neem eens een kijkje bij onze cases om een beeld te krijgen van de projecten die we uitvoeren.

Wil je meer weten over ons product? Dan gaan we graag vrijblijvend met je om tafel om je wensen en behoeften te inventariseren. Op basis daarvan gaan we na hoe we Smartsheet het beste in kunnen zetten binnen jouw organisatie. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.