Planningssoftware

Ben je op zoek naar een planningssoftware voor jouw bedrijf? Het is het overwegen waard om eens te kijken naar Smartsheet. Binnen de Benelux is Smart4B hun enige platinum partner. Wij leveren consultancy, licenties en verzorgen de implementatie van de planningssoftware. Daarnaast geven we workshops, zodat iedereen met de software leert werken. We willen natuurlijk dat het optimaal met de andere systemen binnen je organisatie communiceert. Hiervoor bouwen we de benodigde koppelingen.

Planningssoftware

Waarom Smartsheet als planningssoftware?

Deze oplossing stelt je in staat om meer grip te krijgen op je planning. En dat allemaal vanaf één portaal voor je hele bedrijf. Het is een flexibel platform, een planningssoftware. Of je nu 5 of 50.000 mensen in dienst hebt, het schaalt gewoon met je mee.

Een van de bedrijven die je voorging is het Nationaal Museum van Wereldculturen. Zij bestaan uit 4 musea op het gebied van volkenkunde. De projectmanagers van deze musea zitten allemaal op hun eigen locatie. Van daaruit moeten ze hun projectteams aansturen. De medewerkers van die teams werken ook op verschillende locaties. Zodoende ontstond er behoefte aan een systeem om de werkmethodes op elkaar af te stemmen. Hierbij kwamen ze uit op de Smartsheet, waar ze nu naar volle tevredenheid mee werken.

Meer dan planningssoftware

Smartsheet is veel meer dan alleen planningssoftware. Je kunt er meer grip mee krijgen op al je processen, workflows en projecten. Het biedt ontzettend veel functionaliteiten. Onderstaand lichten we er enkele toe.

  • Informatie kan voor alle stakeholders gemakkelijk inzichtelijk worden gemaakt. Zo houd je iedereen op de hoogte.
  • Realtime inzicht in de status van je projecten. In één oogopslag zie je de status van de planning, het budget, de resources en de taken. Dit stelt je in staat om sneller besluiten te nemen en te schakelen.
  • Het tijdperk van ongestructureerde communicatie via allerlei verschillende kanalen is voorbij. Taken en afspraken leg je vast inclusief tijdspad en taakaansturing.
  • Je kunt je workflows eenvoudig inrichten door naar wens triggers en notificaties in te stellen.
  •  Zoeken naar de documenten die je nodig hebt is niet meer nodig. Deze worden namelijk gekoppeld als bijlage.
  • De applicaties vervangen waar je al mee werkt? Niet nodig. Wij bouwen koppelingen waarmee we verbindingen leggen tussen Smartsheet en de applicaties waar je al mee werkt.
Planningssoftware

Maatwerk door Smart4B

Bij Smart4B zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. We leveren maatwerk oplossingen voor ERP software en andere systemen. We zijn actief binnen allerlei markten, zoals de overheid, het MKB en de cultuursector.

We helpen je graag met de implementatie en het gebruik van Smartsheet. Samen met jou kijken we hoe we de software binnen jouw bedrijf het beste in kunnen zetten. Ook de eventueel benodigde maatwerk oplossingen maken wij voor je in orde. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw processen straks perfect op elkaar zijn afgestemd. Benieuwd geworden hoe je planningssoftware kunt inzetten binnen jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze consultants voorzien je graag van advies.