NiceLabelCloud Designer

NiceLabelCloud Designer helpt kleine tot middelgrote bedrijven of uw groeiende bedrijf veilig etiketten te ontwerpen en te printen. Gebruik Cloud Designer om op afstand te printen op elke printer die verbonden is met een computer waarop een desktop Designer is geïnstalleerd.

NiceLabel Cloud Designer is een nieuwe editie in de NiceLabel Cloud productlijn en biedt etiketontwerp, bestandsopslag en printmogelijkheden vanuit de cloud. Aangeboden als een Software as a Service (SaaS) product, NiceLabel Cloud Designer stelt u in staat om de cloud-gebaseerde app via het internet te gebruiken. Uw account is altijd beschikbaar om verbinding mee te maken vanaf elk apparaat of locatie. SaaS zorgt ook voor automatische platform upgrades – uw systeem is altijd up-to-date met nieuw uitgebrachte functionaliteit.

Opmerking
In de eerste release is de NiceLabel Designer een Windows applicatie, maar in de komende releases zal deze een browser-gebaseerde designer-variant krijgen.

Het abonnement op NiceLabel Cloud Designer draait op het Microsoft Azure platform en biedt betrouwbare en veilige operaties. NiceLabel Cloud gebruikt moderne data encryptie communicatie protocollen voor privacy en data integriteit. Uw account is beschikbaar als een online self-serviceable abonnement dat u een overzicht geeft van uw opties en waarmee u zelf de printer add-ons online kunt beheren.

Er zijn twee hoofdonderdelen van uw NiceLabel Cloud Designer account. Het NiceLabel Control Center is het belangrijkste browser gebaseerde dashboard voor etiketteer activiteiten. Hier slaat u uw etiketbestanden op, ziet u uw printer plaatsen en start u snel en eenvoudig het printen. Dit is een portaal dat u zou gebruiken als de cloud service.

U ontwerpt uw etikettensjablonen met de NiceLabel Designer applicatie. Dit is een ontwerp applicatie speciaal ontwikkeld voor etikettensjablonen. U kunt gebruik maken van standaard objecten, zoals tekstvakken, vormen en afbeeldingen, en label-specifieke objecten, zoals barcodes en 2D codes. De Designer ondersteunt alle belangrijke barcodetypes voor opslag, kitting, verzending of andere etiketteringsvereisten. Het gebruik van een professioneel hulpmiddel voor etikettering vermindert het risico van de productie van niet-conforme etiketten en afgekeurde etiketten vanwege hun slechte kwaliteit.

Designer

De Designer werkt met professionele labelprinters en ondersteunt alle andere printertypes. Door verbinding te maken met verschillende gegevensbronnen en verschillende gegevens op dezelfde labelsjabloon toe te passen, hoeft u geen labelsjablonen te dupliceren. U kunt telkens één etiketsjabloon met verschillende gegevens afdrukken.

Om met de Designer software te werken, hoef je niet over veel technische kennis te beschikken. De omgeving waarin je werkt lijkt veel op Microsoft Word. De Designer bevat alle opties die je nodig hebt om een etiket te ontwerpen: tekst, afbeeldingen, lijnen, kaders, streepjescodes en RFID. Hierdoor kan iedereen snel professionele labels ontwerpen. Daarnaast kun je elk type lineaire of 2D-barcode toevoegen aan je etiketten, zoals GS1-128, DataMatrix, QR-code of één van 70 andere mogelijkheden. En door de automatische updates van de software werk je altijd volgens de laatste wettelijke richtlijnen, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

label_designer

Printen

Voor het printen heeft u alleen een browser en een internetverbinding met de NiceLabel Cloud nodig. U opent Control Center in uw browser en navigeert naar het etikettensjabloon dat u wilt printen – het voorbeeld van het geselecteerde etiket verschijnt op het scherm. Vervolgens kunt u de printer kiezen uit de lijst van beschikbare printers in uw omgeving en beginnen met printen.

Contact met Smart4B over NiceLabel software

Ben je benieuwd geworden naar de NiceLabel software? Bij Smart4B kun je rechtstreeks de licenties voor de pakketten van NiceLabel aanschaffen. Als je het fijn vindt installeren we de software graag voor je. Wil je het liefst helemaal ontzorgd worden? Ook dat is mogelijk. Met het het all-in pakket verzorgen we niet alleen de licenties en de implementatie van de NiceLabel software, maar we richten ook alles in op basis van op jouw wensen en behoeften. Smart4B is expert in het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Wij leveren maatwerk oplossingen met Nicelabel. Dit doen we vooral binnen de maakindustrie, maar ook voor andere markten, zoals het onderwijs, het MKB, de overheid en de financiële dienstverlening. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op. Wij staan klaar om ze te beantwoorden.